Sinopsis Gone Girl Tayang Di Bioskop Trans TV Malam Ini CNN Indonesia

Jadwal Acara Tv Trans Tv Hari Ini Kamis 27 Januari 2022 Dan Link Streaming Bioskop Trans Tv Ayo Cirebon
Џакарта, ЦНН Индонезија -

Филм Транс ТВ вечерас у четвртак (19/5) приказује филм "Хиланг" (2014) у 21.30 ВИБ. Испод је кратак опис филма „Нестали“ са Беном Афлеком, Розамундом Пајк и Нилом Патриком Харисом.

Ник Дан (Бен Афлек) је одличан учитељ. Био сам узнемирен када сам сазнао да је његова жена (Рајамунд Аик) нестала на пету годишњицу брака.

Ник затим креће у огромну потрагу како би добио медијско праћење. Полицијска детективка Ронда Бони (Ким Дикенс) је на лицу места.

У Никовом сећању, било ми је лако да се отресем несреће. Тек прошлог месеца медији под називом Ницк Карен схватиће истину.

Ако желите да стигнете тамо, Ник ће вам помоћи.

Све је почело када су остали без посла, пребачени код Никових родитеља, Ника и Ендија (Емили Ратајковски), ради везе између његових ученика.

Ејми и Ник ће запамтити традицију давања имена. Ако је тако, могу користити кредитну картицу.

Ник те ударио усред дана, али нисам знао шта да кажем. На југу ћу наћи одговарајуће место.

Ово је и даље полицијска политика. Полиција није део полиције.

Током догађаја, Бони ће моћи да се брине о људима и они ће моћи да вам помогну. Медицински извештаји такође показују да је Ејми Тенг трудна. Међутим, све је то демантовао Ник, који је постао осумњичени.

„Нестали“ је трилер, психолошки трилер у продукцији Дејвида Финчера и Џилијан Флин. Овај филм је веома популаран роман Флиновог Хакима Јана.

Када је премијерно приказан 2014. године, филм је зарадио 369 долара широм света. Ово издање је крунисало Гоне Гирл као филм Дејвида Финчера са највећом зарадом.

Након што научите сажетак Гоне Гирл, погледајте овај филм на Цинема Транс ТВ-у. Касније је филм познат и као "Мушкарци гвозденог срца" на Транс ТВ 23:30 ВИБ.

[Гумбас: ИоуТубе]

(Само / Про)

[Гумбас: ЦНН видео]

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Hari Gizi Nasional, Mari Cegah Stunting Dengan Saran Pola Makan ... Dinas Kesehatan Provinsi Kalimantan Barat

PSM Makassar Tanpa YuranAgung Lawan PSS Sleman: Harus Optimis! Detikcom

Intip Gaya Luna Maya Di Korea, Harga Outfitnya Ternyata Capai Ratusan Juta